MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Işık mal varlığını ilçe bilboardlarına astırdı!
Politika
28 Mart 2024 Perşembe 09:23

CHP'li Işık mal varlığını ilçe bilboardlarına astırdı!

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık mal varlığını ilçedeki bilboardlardan yayınlayıp şeffaflık mesajı verdi. Işık, "Benim, eşim ve çocuklarımın mallarında bulunduğum makamdan kaynaklı bir artış olmayacak" dedi.

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık mal varlığını ilçe bilboadlarından yayınladı. Daha önce lansman toplantısında da mal varlığını duyuran ve başkanlık görev süresi içerisinde makamdan kaynaklı artış olmayacağı sözünü veren Işık, Gaziemir'deki birçok bölgeye afişler de astırdı. 

Gaziemir’de kendisine ait bir adet dairesi, Karaburun’da yazlık olarak kullandığı konutu ile Konak Gültepe’de babadan miras hisseli bir adet evi olduğunu duyuran Işık'ın, iki arabası ve bankada da 232 bin TL ile 12 bin doları var.

Şerffaf yönetim mesajı veren Ünal Işık şu açıklamayı yaptı:

“Belediye başkanını aile bireyleri üzerinden de değerlendirilmelidir. Benim için kırmızı çizgi olan bu hassas durum hemşerilerimle aramdaki güvenin de teminatıdır. Belediye başkanı aynı zamanda şehrül emin yani güvenilir insandır. Biz belediye yöneticileri ve idarecileri olarak vatandaşlarımızın vergilerinden kazançlarından alınan paylarla projeler üretiyoruz. Bunun bilincinde ve farkındayız. Proje tanıtım toplantısında da ifade ettiğim gibi; benim, eşim ve çocuklarımın mallarında bulunduğum makamdan kaynaklı bir artış olmayacak. Bu göreve nasıl başlarsam öyle de bitireceğim.” 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir