MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Deniz Yücel'e karşılamanın büyüğü Buca'dan...
Politika
24 Kasım 2023 Cuma 19:28

CHP'li Deniz Yücel'e karşılamanın büyüğü Buca'dan...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, doğup büyüdüğü Buca'da mitingi aratmayan bir kalabalıkla karşılandı. Yücel, "Üstlendiğim görevlerde Bucalı hemşehrilerime her zaman layık olmaya çalışacağım" dedi.

SONKALEİZMİR- CHP'nin tarihi kurultayının ardından Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözlüğü görevlerini üstlenen İzmir Milletvekili Deniz Yücel, öğlen Urla ve Güzelbahçe'deki ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Buca'ya geçti. Yücel, doğup büyüdüğü Buca'da mitingi aratmayan bir kalabalık tarafından karşılandı. CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ve pek çok partilinin yer aldığı karşılamada, Deniz Yücel'e değişime desteğini açıklayan eski Buca İlçe Başkanı Hacer Taş da eşlik etti.

ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

Geçirdiği kaza nedeniyle ayağı kırık olan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise karşılamaya katılamadı. İlçe binasına çıkıp çay ve börek eşliğinde bir süre partililerle sohbet eden Yücel'i dışarıda da kalabalık bir grup bekledi. Tebrikleri kabul eden Deniz Yücel, kısa da bir teşekkür konuşması yaptı.

LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Yücel ziyaretin ardından sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Bugün çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim, sokaklarında büyüdüğüm, üniversite okuduğum ve mezun olduğum kentte, Buca’daydım…. Beni önce İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, ardından İzmir İl Başkanlığı görevlerine taşıyan, Buca İlçe Örgütümüze muhteşem karşılamaları için çok teşekkür ederim... Üstlendiğim görevlerde Bucalı hemşehrilerime her zaman layık olmaya çalışacağım."


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir