MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Deniz Yücel'den Süleyman Soylu'ya sert tepki: Özgür seçimlere gölge düşürme çabasında!
Politika
21 Mayıs 2023 Pazar 21:14

CHP'li Deniz Yücel'den Süleyman Soylu'ya sert tepki: Özgür seçimlere gölge düşürme çabasında!

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Oy ve Ötesi'ni hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi. Yücel, "Seçimlere önce darbe diyen, şimdi de gizli oy açık tasnif ilkesini çiğnemek maksadıyla taraftarlarına zımnen talimat veren Himmler özentisi Süleyman, özgür seçimlere gölge düşürme çabasındadır" dedi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik şunları söyledi: "Suç İşleri Bakanı SS, demokratik seçimlere halel gelmemesi için son 9 seçimdir siyasi partilerle birlikte sandık başında olan "Oy Ve Ötesi" hareketini, yeni düşman ve yeni hedef ilan etmiştir. Seçimlere önce darbe diyen, şimdi de gizli oy açık tasnif ilkesini çiğnemek maksadıyla taraftarlarına zımnen talimat veren Himmler özentisi Süleyman, özgür seçimlere gölge düşürme çabasındadır. Oy kullanan herkesin, oy verdiği sandığın sayımlarını izlemeye hakkı vardır."

SOYLU, OY VE ÖTESİ'Nİ HEDEF ALMIŞTI

Bakan Soylu, "Sandıklarda siyasi partilerin birer temsilcileri ve müşahitleri olabilir. Oy ve Ötesi diye bir dernek orada olamaz. Bu kadar açık ve net. Oraya giriyorlar ve orayı terörize ediyorlar, baskı kurmaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmemek lazım" demişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir