MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Başkan'dan AK Partili Rektörle protokol
Güncel
20 Mayıs 2021 Perşembe 20:19

CHP'li Başkan'dan AK Partili Rektörle protokol

Narlıdere Belediye Başkanı CHP'li Ali Engin, düzenleyecekleri "bisiklet ve yaya yolu" ile "dağ bisikleti yarışması" için Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'la protokol imzaladı. 4 dönem AK Parti Milletvekilliği ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı da yapan Hotar, kısa süre önce, yaşamını yitiren sağlık çalışanları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak isteyen 2 hemşireyi "devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak" ve "kalkışmaya teşebbüs" iddiasıyla görevden almıştı.

SONKALEİZMİR- İzmir'de bir dönem CHP İl Başkanlığı yaptıktan sonra 31 Mart yerel seçimleri ile "Narlıdere Belediye Başkanlığı" koltuğuna oturan Ali Engin, çok nadir yaptığı etkinliklerinden biri için kendine partner kurum olarak AK Partili Rektör Nükhet Hotar'ın yönettiği Dokuz Eylül Üniversitesi'ni seçti.

Narlıdere Belediye Başkanı CHP'li Ali Engin, düzenleyecekleri "bisiklet ve yaya yolu" ile "dağ bisikleti yarışması" için Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'la protokol imzaladı. Engin bu kararı, "Narlıderemizi baştan sona saracak Bisiklet ve Yaya Yolu ile Ali Onbaşı Deresi’nde yaptığımız Park Orman Narlıdere Projesi’nin açılışı ve Dağ Bisiklet Yarışması için Dokuz Eylül Üniversitemizle protokol imzaladık. Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar ve ekibine teşekkür ediyorum" diyerek duyurdu.

Makamında ziyaret ettği Hotar'a çiçek sunan Ali Engin, birlikte hatıra da fotoğrafı çektirdi.

"YÖNETEMİYORSUNUZ, TÜKENİYORUZ" DİYEN HEMŞİRELERİ GÖREVDEN ALMIŞTI

4 dönem AK Parti Milletvekilliği ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı da yapan Hotar, kısa süre önce, yaşamını yitiren sağlık çalışanları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak isteyen 2 hemşireyi "devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak" ve "kalkışmaya teşebbüs" iddiasıyla görevden almıştı. Saygı duruşu sırasında, "Birçok sağlık çalışanını Covid-19 salgınının yönetilememesi nedeniyle kaybettik. Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz" ifadelerini kullandıkları için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nden işlerinden atılan Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) üyesi hemşireler Günseli Uğur ve Arzu Sert'in hukuki mücadeleleri sürüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir