MENÜ
İzmir 20°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Bakan'dan Soyer'e tam destek
Politika
25 Mayıs 2020 Pazartesi 18:21

CHP'li Bakan'dan Soyer'e tam destek

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Partili Hamza Dağ'ın hedef aldığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sahip çıktı. Başkan Soyer'in bir personelin attığı hatalı tweet nedeniyle eleştirilmesine tepki gösteren Bakan, "Biz Tunç Soyer başkanımızla birlikte üretmeye ve bu kentte dayanışmayı yükseltmeye devam edeceğiz. Önerim, bu asılsız iddia sahiplerinin de halkın gönlüne girmenin yolunun üretmekten geçtiğinin farkına varmalarıdır" dedi.

SONKALEİZMİR- CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Büyükşehir'de bir istifa getiren hatalı tweet tartışmasına dahil oldu. Başkan Tunç Soyer'in bu nedenle eleştirilmesine tepki gösteren CHP'li Bakan, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, gerek İzmir’i küresel bir kent yapma ve kentin tarihten gelen misyonunu yeniden canlandırarak Akdeniz’in en önemli liman kenti ve bölgesel merkezi yapma vizyonu ve aynı zamanda salgın sürecinde kriz belediyeciliğinde gösterdiği başarılı çalışmaları ile örnek gösterilen rol model bir belediye başkanı olmuştur. Bunu görmeyenlerin gözleri kör, gönülleri kapalıdır" dedi.

Murat Bakan, şöyle devam etti: "Bir personelin hatalı attığı twitten sonuç çıkarmaya çalışmak acziyet ve İktidarın umutsuzluğunun bir yansımasıdır. Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar “kişi kendinden bilir işi” mantığıyla Başkanımızı şuursuzca suçlamaya çalışmaktadır. Biz Tunç Soyer başkanımızla birlikte üretmeye ve bu kentte dayanışmayı yükseltmeye devam edeceğiz. Önerim, bu asılsız iddia sahiplerinin de halkın gönlüne girmenin yolunun üretmekten geçtiğinin farkına varmalarıdır."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir