MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Aslanoğlu deprem bölgesinde... 'HİÇBİR ÇALIŞMA YOK'
Politika
8 Şubat 2023 Çarşamba 11:29

CHP'li Aslanoğlu deprem bölgesinde... 'HİÇBİR ÇALIŞMA YOK'

Depremde büyük yıkım yaşanan Gaziantep Nurdağı ilçesinde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Her yer yıkılmış durumda, sağlam kalmış çok az bina var. Bazı binalarda kurtarma çalışması olsa da çoğu binada hiçbir çalışma yok" dedi.

SONKALEİZMİR-Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yıkım yarattığı illerden biri olan Gaziantep'te bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından son durumla ilgili açıklama yaptı.

Aslanoğlu, "Bugün Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeyiz. Her yer yıkılmış durumda, sağlam kalmış çok az bina var. Bazı binalarda kurtarma çalışması olsa da çoğu binada hiçbir çalışma yok! Jak ekipleri dinleme yapıyor. Sessizlik içinde, yıkıntı içinden gelebilecek bir ses bekleniyor" dedi.

DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

İzmirliler'e yardım çağrısı yapan Aslanoğlu, "Nurdağı’nın hemen hemen her evi yıkılmış durumda. İzmirlilere çağrı yapıyorum; tüm yardımlarımızı seferber ettik ancak burada vatandaşların çok fazla desteğe ihtiyacı var. Herkesi dayanışmaya çağırıyorum" diye konuştu.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir