MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Aslanoğlu'dan Bakan Tekin'e tepki...
Politika
1 Mart 2024 Cuma 21:04

CHP'li Aslanoğlu'dan Bakan Tekin'e tepki... "Tarikatlar ile protokol sizden sorulur"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir programında yerel yönetimlere yönelik eleştirilerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e tepki gösterdi. Aslanoğlu, "Merak etmeyin Sayın Bakan tarikatlar ile protokoller sizden sorulur, çağdaş eğitim bizden sorulur" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir'de yerel yönetimlere yönelik eleştirilerde bulunan ve imar izni için desteğe ihtiyaçları olduğunu açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aslanoğlu şunları kaydetti:

"Tarikat ve cemaatlerle protokol yapmaya devam edeceğiz” diyen Milli Eğitim Bakanı bizim yerel seçimlerde AKP Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ”a destek olmak için algı operasyonuna başlamış. Okullara tarikatları dolduran, ÇEDES ile Kubilay'ı şehit edenlerin türbesine çocuklarımızı götürülmesine vesile olan sayın Bakan, İzmir’de imar izni bekleyen bir okul yok. Modern eğitimi savunan İzmirliler…  20 yıldır eğitime en çok katkı veren yerel yöneticileri seçtiler, seçmeye devam ediyorlar. Sizin sorumluluğunuz olan okulların temizliğinide, boyasında, güvenlik görevlilerini de çocuklara kıyamayan, çağdaş eğitime önem veren CHP’li  belediye başkanları yapıyor. Merak etmeyin Sayın Bakan tarikatlar ile protokoller sizden sorulur, çağdaş eğitim bizden sorulur. Çağdaş eğitimden yana İzmirliler ile gurur duyuyorum."

İlgili haberi okumak için görsele tıklayın>>>

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir