MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Ağbaba: Bütün Türkiye'yi İzmir yapacağız
Politika
22 Kasım 2019 Cuma 14:15

CHP'li Ağbaba: Bütün Türkiye'yi İzmir yapacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İzmir ve tüm Türkiye'deki CHP'li belediye başkanlarının hizmetleriyle destan yazdığını söyledi. SONKALEİZMİR'e konuşan Ağbaba, "İzmir'deki yönetimden çok memnunuz. Bir anlamda model oluyor. Bütün Türkiye'yi İzmir yapacağız" diye konuştu. Ağbaba, dün açılışı gerçekleştirilen Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile ilgili Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na da övgüler yağdırdı

Mustafa AKBAŞ/SONKALEİZMİR-İzmir'de 'Kardeş Kentler, Çağdaş Kentliler' sloganıyla düzenlenen CHP’li Belediye Başkanları Toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba SONKALEİZMİR'e özel açıklamalarda bulundu. İzmirli ve CHP'li tüm belediye başkanlarının performanslarını değerlendiren Ağbaba, "Belediye başkanlarımızın performansı gayet iyi. Türkiye'yi nasıl yöneteceğimizi gösteriyorlar. Hem tasarruf tedbirleriyle hem de yönetimleriyle destan yazıyorlar" dedi. 
SELVİTOPU ÇOK BAŞARILI 
Karabağlar Belediyesi'nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 5 yıldızlı otel standartlarında yaptırdığı ve dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile ilgili konuşan Ağbaba, "Karabağlar Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu çok başarılı. Karabağlar'ın onun yönetiminde çok daha ileriye gideceğinden hiçbir kuşkumuz yok. Her bölgede tüm belediye başkanlarımız hizmletlerini yapmaya devam ediyor. Yaptıklarıyla Türkiye'nin nasıl yönetilmesi gerektiğini gösteriyor. Karabağlar'daki hizmetler bunun örneği. Adana'da, Ankara'da, İstanbul'da da durum böyle. İzmir'deki yönetimden memnunuz. Bir anlamda model oldu. İzmir'i çok seviyoruz. Bütün Türkiye'yi İzmir yapacağız" yorumunu yaptı.
 

Veli Ağbaba, SONKALEİZMİR'den Mustafa Akbaş'ın sorularını yanıtladı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir