MENÜ
İzmir 41°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den belediyelere 3'lü denetim... İzmir'de yeni komisyon kuruluyor!
Politika
22 Mayıs 2024 Çarşamba 12:11

CHP'den belediyelere 3'lü denetim... İzmir'de yeni komisyon kuruluyor!

CHP Genel Merkezi, yerel seçim zaferi sonrası belediyeler ve il-ilçe örgütleri arasındaki çatışmaları gidererek denetim sağlayacak yeni bir oluşum için düğmeye bastı. Emekli Sayıştay denetçileri, eski maliye müfettişleri ve eski milletvekillerinin görev alacağı denetim komisyonunda İzmir'den Eski CHP milletvekilleri Musa Çam ve Mehmet Ali Susam da olacak. Yeni oluşumla ilgili SONKALE'ye konuşan Çam ve Susam, "Türkiye yeni bir değişim sürecinde. Partimizin emrindeyiz" mesajlarını verdi.

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eski Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında oluşturdukları Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi'ne bağlı olarak çalışacak yeni bir denetim komisyonu için düğmeye bastı.

CHP lideri Özel, "Sayıştay emeklisi isimler, mülkiye müfettişleri ve eski milletvekilleri" olarak duyurduğu 3'lü denetim organı için Levent Gök, Musa Çam, Mehmet Ali Susam, Hasan Ören gibi isimlerin görev alacağını duyurdu. Bu denetim komisyonunda görev yapacak isimler belediyelerle örgüt arasındaki çatışmaları giderecek, parti geleneğine aykırı bir durum varsa müdahale edecek. 

MEHMET ALİ SUSAM: "AMACIMIZ KATKI SAĞLAMAK"

CHP lideri Özel'in görev alacağını açıkladığı Eski CHP İzmir Milletvekilleri Mehmet Ali Susam ve Musa Çam ise yeni oluşumla ilgili SONKALE'ye konuştu. 

Denetim görevi  ile ilgili genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geleceklerini belirten Mehmet Ali Susam, "Bize düşen görev neyse hazırız. Birikimimizi kentimiz ve partimiz için ortaya koyacağız.  Temel görevimiz yerel yönetimlerde görev almış arkadaşlarımıza katkı sağlamak. Zorlu bir süreçte önemli görev almış, yerelde iktidar olmuş parti olarak planlı programlı, finansmanından yatırımlarına, insan kaynaklarından halkın sosyal ihtiyaçlarına kadar her türlü konuyu merkezi anlayışla yerel yönetimle paylaşacağız. Geniş bir kitleden birikimi olan değerli insanların bu konuda görev alması önemli.. Türkiye önemli bir değişim sürecinde. CHP'nin bu yolda sağlam adımlarla ilerlemesi için çalışacağız" dedi.

MUSA ÇAM: "ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ"

CHP için her dönem ne görev verilirse verilsin çalışmaya hazır olduğunu vurgulayan Musa Çam ise "Sayın Yılmaz Büyükerşen'in başında olduğu komisyona bağlı bir oluşum var. Partimiz ne görev verirse her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Zaten partimize hizmeti hiç bırakmadık. Henüz ete kemiğe bürünmüş bir durum yok. Partimizin emrindeyiz. Genel başkanımızla bir araya gelip detayları netleştireCeğiz. Şu an için beklemedeyiz" diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir