MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den Menemen tepkisi!
Güncel
7 Ocak 2024 Pazar 15:34

CHP'den Menemen tepkisi!

CHP İzmir İl Başkanlığı, AK Partili Aydın Pehlivan'ın başkanvekilliğini yürüttüğü Menemen Belediyesi tarafından satılan gayrimenkuller konusunda ses yükseltti.

SONKALEİZMİR- Menemen'de bir yürüyüş düzenleyip basın açıklaması yapan CHP'liler, Menemen Belediyesi'nin satış kararlarına tepki gösterdi. Protesto gösterisine CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun yanı sıra aralarında Atila Sertel, Tacettin Bayır ve Musa Çam'ın da bulunduğu CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları ile çok sayıda CHP'li de katıldı. Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin'in de katıldığı protesto gösterisinde CHP İl Başkanı Aslanoğlu bir konuşma yaptı.

EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

Eylemin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Aslanoğlu, "Menemen CHP ilçe başkanlığımız ile birlikte, Menemenlilerin mallarını haraç mezat satmaya çalışan AKP’li belediyeye bugün 'dur' dedik. Emaneti yakında geri alacağız ve Menemen rantçı anlayıştan kurtulup, yeniden halkçı belediyeye kavuşacak. Emiralem’i sattırmayacağız!" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir