MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den Menemen'e çıkarma!
Yerel Yönetimler
17 Aralık 2020 Perşembe 18:07

CHP'den Menemen'e çıkarma!

İzmir 2. İdare Mahkemesi'nin Deniz Karakurt'un başkanvekilliğine seçildiği kurayı iptal etmesi CHP'yi harekete geçirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, belediye başkanları, CHP ilçe başkanları, İYİ Parti temsilcileri ile Millet İttifakı meclis üyelerinin katılımıyla yarın Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda "Hak ve Demokrasi Mücadelesi" sloganıyla basın açıklaması yapılacak
SONKALEİZMİR-Menemen'de Serdar Aksoy'un görevden uzaklaştırılması sonrası CHP'li Deniz Karakurt'un başkanvekili görevine getirildiği kuranın İzmir 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesi CHP'de büyük tepki çekti. CHP'nin yarın Hak ve Demokrasi Mücadelesi adıyla Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda saat 11.00'da basın açıklaması yapacağı açıklandı. 
"TAVİZ VERMEYECEĞİZ"
Menemen Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Demokrasi ve hak mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin temelini oluşturuyor. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından partimizin temeli olarak belirlenen bu kavramlarla ilgili mücadelemiz yaşam tarzımızdır ve taviz verilmesi söz konusu değildir.  Hak ve demokrasi mücadelemiz çerçevesinde; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları, İyi Parti İlçe Başkanları, Millet İttifakı Belediye Meclis Üyelerimiz ve Menemen Belediyesi Başkan Vekili Avukat Deniz Karakurt’un katılımı ile düzenleyeceğimiz basın açıklamasına siz değerli gazeteci dostlarımızı da beklediğimizi saygılarımızla duyururuz" denildi. 
Basın açıklamasına CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da katılması bekleniyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir