MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den AK Parti İzmir il binasına siyah çelenk!
Politika
23 Mayıs 2023 Salı 17:55

CHP'den AK Parti İzmir il binasına siyah çelenk!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Yüksel Taşkın ile bazı partililer, AK Parti İzmir İl Başkanlığı binası önüne üzerinde "Montajlı sahtekarla helalleşmeyeceğiz" yazılı siyah çelenk bırakmak istedi. Parti binasına giriş yollarını kapatan emniyet güçlerinin izin vermediği CHP'liler çelengi yolun girişine bırakıp basın açıklaması yaptı. Bazı AK Partililer'in tepki gösterdiği olayda zaman zaman tansiyon yükseldi.

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir İl Başkanlığı binası önüne siyah çelenk bırakılacağı haberi üzerine bugün akşam saatlerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet güçleri, parti binasına giriş yollarını barikat kurarak kapattı. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Yüksel Taşkın, partililer ile birlikte başkanlığı binasına giden yolun önünde emniyet tarafından durduruldu. Aslanoğlu, Polat ve Taşkın'ın, çelengi il başkanlığına bırakma isteği emniyet tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine yol üzerinde basın açıklaması yapıldı.

ZAMAN ZAMAN TANSİYON YÜKSELDİ

Çelenk hemen giriş yolunun kenarına bırakıldı. Bazı AK Partililer'in tepki göstermesi ile zaman zaman gerginlik yaşandı. CHP'lilerin ayrılmasının ardından çelenk üzerindeki yazı AK Partililer tarafından söküldü.

"KÖTÜLÜĞÜ ŞEYTANI BİLE UTANDIRACAK KADAR İLERİ TAŞIDINIZ"

Şenol Aslanoğlu'nun yaptığı açıklama şöyle:

"Seçim yarışında adil olmayacağınızı biliyorduk. Tüm televizyon kanallarını, TRT'yi arkanıza alacağınızı, sesimizi duyurmamıza devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızla ilgili sorun çıkaracağınızı, yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Siz bu organize kötülüğü şeytanı bile utandıracak kadar ileriye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz. İçinizdeki kötülüğü sadece bizim değil Türk milletinin üzerine boca ettiniz. Montaj kasetlerle olmayanı varmış gibi gösterdiniz. Sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarında göstermekle kalmadınız, miting canlı yayınlanıyor görüntüsü altında tüm yandaş kanallarınızdan milyonlara izlettirdiniz.

"BU KÖTÜLÜĞÜ AFFETMEYECEĞİZ"

Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakalı, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştur. Siz hakikatin bile ötesini aştınız. O dipsiz kuyunun karanlık köşelerinden çamur siyasetini kendinize yol bellediniz. Kötülüğü kendiliğine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak çıkaranlarla asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız. Tüm yalanlarınızın hesabını vereceksiniz. Türkiye'yi bu dünyada sizin rutubetli karanlığınıza bırakmayacağız. Yarattığınız cehennemin kapılarını sonuna kadar kapatacak ve iyilikle mühürleyeceğiz. Bu vatan toprağına göz dikenlere, kendisine cehennemi layık görenlere karşı iyilikte birleşerek umudu kuru sofrasına katık edecek. Biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz. Millet affetmeyecek, tarih affetmeyecek."

 

 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir