MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de gözler bu toplantıda... Başkan Soyer'den 'geniş aile' yemeği
Politika
25 Ocak 2020 Cumartesi 16:51

CHP'de gözler bu toplantıda... Başkan Soyer'den 'geniş aile' yemeği

CHP İzmir'de 8 Şubat'ta yapılacak il kongresine sayılı günler kala İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den flaş bir hamle geldi. Başkan Soyer, Örgütlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve tüm yönetimi, ilçe belediye başkanları, yeni ve eski ilçe başkanları ile İzmir milletvekillerinin davet edildiği bir yemek organize etti. Karşıyaka'daki akşam yemeğinde kongre sürecinin ele alınacağı öğrenildi.

SONKALEİZMİR- "Uzlaşı adayı" ile mi yoksa çoklu adayla mı gidileceği henüz netlik kazanmayan CHP İl Kongresi öncesi İzmir'de trafik hızlandı. Aday olmasına kesin gözüyle bakılan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Bakırçay ve yarımada bölgesinde ilçe teşkilatlarını tura çıkarken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise dün Karabağlar, Beydağ, Kiraz, Ödemiş, Tire, Kemalpaşa, Bayındır ve Dikili ilçe başkanları ile görüştü. Başkan Soyer, bugün ise dikkat çeken başka bir hamle yaptı.

Başkan Soyer, Örgütlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve tüm yönetimi, ilçe belediye başkanları, yeni ve eski ilçe başkanları ile İzmir milletvekillerinin davet edildiği bir yemek organize etti. Basına kapalı yemeğin bugün saat 19.00'da Karşıyaka Nikah Dairesi'nin üzerindeki restoranda olacağı öğrenildi. Başkan Tunç Soyer'in organize ettiği, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'un evsahipliğindeki akşam yemeğinde kongre sürecinin ele alınacağı öğrenildi. 110 kişinin katılacağı yemekte Başkan Soyer'in Deniz Yücel'in adaylığına yönelik vereceği mesaj merak konusu oldu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir