MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de Selçuk'u kurtaran fedakarlık...
Politika
1 Nisan 2024 Pazartesi 12:40

CHP'de Selçuk'u kurtaran fedakarlık...

İzmir'de yerel seçimin en zorlu geçtiği ilçelerden Selçuk, mevcut başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'in fedakarlığı ile CHP'de kaldı. CHP açısından daha rahat geçmesi beklenen Konak'ta belediye başkan adaylığı gündeme gelen ancak seçimin kaybedilmemesi için Selçuk'u isteyen Sengel, kıran kırana geçen yarışta bağımsız aday Vefa Ülgür ile AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı'yı geride bırakmayı başardı.

SONKALEİZMİR-İzmir'in Selçuk ilçesi 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde unutulmaz bir yarışa sahne oldu. Mevcut başkan CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel, oyların 34.92'sini alarak ipi göğüslerken, en yakın rakibi bağımsız aday Vefa
Ülgür, yüzde 33.40 oy aldı. AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı ise yüzde 20.92'de kaldı. 

Yerel seçim öncesi İzmir'de CHP'nin rahat kazandığı Konak için başkan adaylığı gündeme gelen Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk'taki zorlu süreç nedeniyle  "Selçuk'u kaybedemeyiz" diyerek yine Selçuk'dan adaylık istemişti.

Selçuk'ta 3 dönem belediye başkanlığı yapan Vefa Ülgür'ün bağımsız aday olarak girdiği, AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı'nın da iddialı olduğu seçimde tüm zorluklara rağmen yine kazanan Sengel oldu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir