MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de İzmir mesaisi... Aday kim olacak?
Politika
20 Ocak 2024 Cumartesi 11:40

CHP'de İzmir mesaisi... Aday kim olacak?

CHP Genel Merkezi, İzmir adayını belirlemek için partililere ve seçmene yeni bir anket yöneltti. Tunç Soyer, Olgun Atilla, Cemil Tugay ve Buğra Gökce ismi tekrar sorulurken, sonuçlara göre yeni bir değerlendirme yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı için dokuz aday başvuru yaptı. CHP Genel Merkezi, üç defa anket yaptı. İlk olarak “mevcut başkandan memnun musunuz?” denerek Tunç Soyer’in parti ve vatandaş gözünde memnuniyet oranı belirlendi. İkinci ankette ise dokuz adayın ismi verilerek ‘Kimi aday olarak görmek istersiniz?’ diye soruldu. İki anketten elde edilen veriler sonrası Tunç Soyer, Olgun Atilla, Cemil Tugay ve Buğra Gökce ismi tekrar yurttaşa ve partililere soruldu.

Anket sonuçları, milletvekili, il ve ilçe başkanlıklarından gelen raporlar sonrası değerlendirme yapılacak. Denizli ve Muğla’nın büyükşehir belediye başkan adayları henüz açıklanmadı. Yurttaş ve partililer, CHP’nin bir an önce adayını açıklamasını istiyor.

CHP, Manisa Büyükşehir Belediyesi için Ferdi Zeyrek’i, Balıkesir için Ahmet Akın’ı Çanakkale için ise Muharrem Erkek’i aday olarak ilan etmişti. CUMHURİYET
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir