MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Urla’da birlik ve beraberlik tablosu!
Politika
24 Şubat 2024 Cumartesi 21:09

CHP Urla’da birlik ve beraberlik tablosu!

Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanlığı, Urla Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının katılım gösterdiği Dayanışma Kahvaltısı düzenledi. Urla Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da tanıtıldığı etkinlikte CHP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan ve CHP Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal sürece dair bilgilendirmelerde bulundu.

Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana verdikleri destek için katılımcılara teşekkür eden Selçuk Balkan yaptığı açıklamada ‘Bugün burada çok güzel bir birlikteliğe imza atıyoruz. Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu yana desteğini belirten, yanımda olan bütün aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Partimize yakışan bir süreç yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman demokrasiden yana olmuş ve bunun mücadelesini vermiştir. Bundan sonra da aynı coşku ve heyecanla hep birlikte güzel ilçemize hizmet etmek için çalışacağız’ dedi.

Meclis üyesi adaylarının titizlikle belirlendiğini belirten Balkan açıklamasının devamında ‘Meclis üyesi aday adayı olan arkadaşlarımızın her biri çok değerli. İlçe Başkanımız ile birlikte bu süreçte yoğun bir mesai harcadık. Aday olamayan arkadaşlarımızın da bu süreçte bizlerle birlikte olması gücümüze güç katacaktır. Çıktığımız bu yolun sonunda kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, kazanan Urla olacak’ ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir