MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP PM üyesinden dikkat çeken ziyaret
Güncel
12 Nisan 2024 Cuma 13:51

CHP PM üyesinden dikkat çeken ziyaret

Yerel seçimler öncesi aday belirleme süreçlerine tepki göstererek 'CHP Genel Başkan Yardımcılığı' görevinden istifa eden PM Üyesi Koza Yardımcı, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer'in makam şoförü Hüseyin Sezer'le yemekte buluştu. Sezer, Seferihisar'da Memleket Partisi adayı Hamit Nişancı'yı desteklediğini açıklamış, seçimin hemen ardından uğradığı saldırıyı ise Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve yardımcısı Gökhan Pehlivan'ın azmettirdiğini ileri sürmüştü.

SONKALEİZMİR- CHP'nin büyük kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesine karşın Özgür Özel'in anahtar listesini delen Koza Yardımcı, PM'ye girmeyi başarmıştı. Ardından, Özgür Özel yönetimi tarafından "Kültür ve Turizm Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı" görevine getirilen Koza Yardımcı, yerel seçimlere 1 ay kala, belediye başkan adaylarını belirleme sürecine tepki göstererek istifa ettiğini açıklamıştı. Yardımcı, PM üyeliğinden ise istifa etmeyeceğini, görevine devam edeceğini duyurmuştu.

MARİNADA YEMEK POZU

Halen CHP PM Üyesi olarak görev yapan Koza Yardımcı, bayram tatilinde İzmir'de dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer'in makam şoförü Hüseyin Sezer'le yemekte buluşan Yardımcı, İzmir Marina manzarası eşliğinde poz verdi. Sezer, buluşmanın fotoğrafını, "Böyle güzel bir gece için CHP pm üyesi Koza Yardımcı’ya teşekkür ediyorum" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

ESKİ AK PARTİLİ MEMLEKET PARTİSİ ADAYINI DESTEKLEMİŞTİ

CHP PM Üyesi Yardımcı'nın yemekte buluştuğu Hüseyin Sezer, Seferihisar'daki seçim sürecinde eski AK Parti İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Adayı Hamit Nişancı'ya destek vermesi nedeniyle gündeme gelmişti.
Sezer, seçimlerin ardından 1 Nisan sabahı Sığacık'ta bir belediye çalışanı tarafından darp edilip hakarete uğradığı iddiasıyla polis merkezine giderek şikayetçi olmuştu.

BAŞKAN YETİŞKİN, SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Polis tutanağında, Memleket Partisi Adayı Hamit Nişancı'yı desteklediği ve bu yüzden saldırıya uğradığı ifadelerine yer veren Sezer, CHP adayı ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve yardımcısı Gökhan Pehlivan'ı "saldırıyı azmettirmekle" suçlamıştı.

Başkan Yetişkin ve Pehlivan ise ortak bir açıklama yaparak Sezer'e sert tepki göstermişti. İddiaların tamamen yalan olduğunu vurgulayan Yetişkin ve Pehlivan, Sezer hakkında yargı sürecini başlatacaklarını duyurmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir