MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Menderes Adayı Çiçek pazaryerinde esnaf ve vatandaşları dinledi
Politika
9 Şubat 2024 Cuma 10:06

CHP Menderes Adayı Çiçek pazaryerinde esnaf ve vatandaşları dinledi

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, merkez pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çiçek, "Hemşehrilemize kulak vererek Menderes'imiz için isteklerini, taleplerini dinledik. Güzel düşünceleri ve içten destekleriyle seçim yolculuğumuzda enerjimize enerji katan hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi.

Vatandaş buluşmalarıyla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, merkez pazaryerinde pazar alışverişi yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi. 

Tüm kesimler ile buluştuklarını ifade eden CHP Menderes Başkan Adayı İlkay Çiçek, "Seçim çalışmalarımız kapsamında Merkez Pazaryeri'mizdeydik. Alışverişe gelen hemşehrilerimizle bir araya gelerek hoş sohbetler gerçekleştirdik. Pazarcı esnafımıza da hayırlı işler dileğinde bulunduk. Yapmış olduğumuz görüşmelerde hemşehrilemize kulak vererek Menderes'imiz için isteklerini, taleplerini dinledik. Güzel düşünceleri ve içten destekleriyle seçim yolculuğumuzda enerjimize enerji katan hemşehrilerime teşekkür ederim’’ dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir