MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Konak yeni yıla karakolda girdi!
Politika
1 Ocak 2021 Cuma 10:35

CHP Konak yeni yıla karakolda girdi!

CHP Konak İlçe Teşkilatı, yeni yılın ilk saatlerini görev başındaki polis teşkilatı mensuplarıyla geçirerek geleneği bozmadı. CHP'liler, yılbaşı gecesi görev yapan polislere sıcak çorba ikramında bulundu.

CHP Konak İlçe Teşkilatı, uzun yıllardır sürdürdüğü geleneği, pandemi koşullarında da devam ettirdi. Özel izin alıp dışarı çıkan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İlçe Sekreteri Aslı Değirmenci, Başkan Yardımcıları Dilan Baskan ve Rubil Korkmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu, soğuk havada zor şartlarda sabaha kadar çalışan İzmir Emniyet Müdürlüğü ile Kantar, Anafartalar, Basmane ve Gültepe polis merkezlerinde görev yapan polisleri ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, "Ailenizden uzakta, İzmirlilere hizmet etmek için yılbaşı gecesi mesaidesiniz. Bu soğuk kış gecesinde en azından içiniz ısınsın" diyerek polis memurlarına sıcak çorba ikram etti.

Polislerle sohbet edip kazasız, belasız, iyi çalışmalar dileğinde bulunan Gruşçu, 2021 yılı için ise "Yoksulluk ve işsizliğe çare olabildiğimiz, kadın ve çocuk cinayetlerinin olmadığı, aydınlık bir geleceği beraber kuracağımız yeni bir yılın huzur, barış, özgürlük ve adaletle yaşanabilmesi için çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam edecektir. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir