MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karaburun'da flaş gelişme... ADAY DEĞİŞTİ!
Politika
15 Şubat 2024 Perşembe 09:43

CHP Karaburun'da flaş gelişme... ADAY DEĞİŞTİ!

CHP'de tartışmalara neden olan Karaburun Belediye Başkan Adayı konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce açıklanan Nurşen Balcı'nın adaylığı geri çekilirken, mevcut başkan İlkay Girgin Erdoğan ile yola devam kararı alındı. SONKALE'ye konuşan Erdoğan, "Yarımada için hayırlısı olsun, Karaburun için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP'de Genel Başkan Özgür Özel'in katılımıyla İzmir adaylarının tanıtılacağı bugünkü toplantı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. 

İlçe örgütünün tepki gösterdiği Nurşen Balcı'nın adaylığı geri çekilirken, mevcut başkan İlkay Girgin Erdoğan ile yola devam kararı alındı. Kararın ardından Karaburun Belediyesi önünde toplanan bir grup Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

İkinci dönem adaylığı tebliğ edilen İlkay Girgin Erdoğan aday tanıtım töreni için İzmir'e yola çıktı. 

SONKALE'ye konuşan Başkan Erdoğan, "Partimiz böyle bir karar aldı. Yarımada için hayırlısı olsun. Karaburun için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim" dedi. 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Müge sivri
 17 Şubat 2024 Cumartesi 16:12
Bu değişimi çok istedik. Sayın Nurşen Balcının şahsına hiç bir kelime laf edilmemiştir. Biz çok geniş ve zor bir alanda yaşıyoruz doğu ve batı köyleri olmak üzere 16 köyümğz vardır. Mevcut başkanımız yöreye çok hakimdir. Ayağında pilastik çizmeyle dağ, bayır, gece, gündüz demez tırmanır. Ayrıca şuda vardır nerde hangi boru geçer, nerde ne tıkanabilir, kim hasta, kim doğum yapıcak bunlara tek tek hakimdir. Nurşen hanım burda çok üzülür ve yorulurdu. Kendisi içinde mevcut başkanımız için hayırlı olsun.
 Semih Aras
 15 Şubat 2024 Perşembe 12:34
Sevindik, inşallah Tunç başkanda döner
 Kemal erdem
 15 Şubat 2024 Perşembe 10:49
Yazıklar olsun yine Malatyalının dediği oldu
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir