MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir il yönetiminden Başkan Önal'a destek...
Yerel Yönetimler
20 Mayıs 2024 Pazartesi 17:32

CHP İzmir il yönetiminden Başkan Önal'a destek...

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte işçi-memur eylemleri nedeniyle zor günler geçiren Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'a destek ziyaretinde bulundu.

SONKALEİZMİR-Eski başkan Serdar Sandal döneminden kalan kötü mali tablo nedeniyle işçi ve memurların iş bırakma eylemi yaptığı Bayraklı Belediyesi'nde yeni başkan İrfan Önal'a CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yönetiminden destek geldi. 



BAŞARI DİLEDİLER

Aslanoğlu ve il yönetimi ile Bayraklı ilçe yöneticileri Başkan Önal'ı belediyede ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Aslanoğlu, "İlçe halkımızın dördüncü dönemdir, partimize emanet ettiği Bayraklı’yı beş yıl boyunca yönetecek olan genç ve çalışkan belediye başkanımız İrfan Önal’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettik. Enerjisiyle, hizmet dolu beş yıl geçirecek olan belediye başkanımıza başarılar diliyorum" dedi.



"YAPABİLECEKLERİMİZİ KONUŞTUK"

Başkan İrfan Önal da "CHP İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ile il ve ilçe yöneticilerimizi meclis üyelerimizle birlikte belediyemizde ağırladık. Bayraklımızı daha ileriye taşımak için birlikte yapabileceklerimizi konuştuk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." açıklamasını yaptı. 

Öte yandan Şenol Aslanoğlu'na belediyeye girerken bazı işçiler dertlerini anlattı. İşçiler mali sorunların giderilmesi için beklentilerine dile getirdi.

 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir