MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den flaş karar... Kampanya başlattılar!
Politika
22 Mart 2020 Pazar 22:39

CHP İzmir'den flaş karar... Kampanya başlattılar!

CHP İzmir teşkilatları koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üzeri yurttaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için kampanya başlattı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bir telefon kadar yakınız' diyerek duyuruyu yaparken, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "İl ve ilçe örgütlerimize halk sağlığı adına göstermiş oldukları davranış için teşekkürler" mesajını paylaştı

SONKALEİZMİR-Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 30'a yükselirken, CHP İzmir İl ve ilçe örgütleri sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üzeri yurttaşlar için kampanya başlattı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kampanyanın duyurusunu, "65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı bulunan İzmirli hemşehrilerimize bir telefon kadar yakınız" mesajı ile yaparken, ihtiyaç halinde ulaşılabilecek telefon numaralarını paylaştı.
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise "İzmir İl ve İlçe Örgütlerimiz 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın dışardaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kampanya başlattı. Aşağıdaki numaralarından ulaşabilirsiniz. 
Halk sağlığı adına göstermiş oldukları davranış için teşekkürler" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir