MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de yeni başkan Aslanoğlu'ndan il yöneticileri ile ilgili açıklama...
Politika
12 Ocak 2023 Perşembe 11:32

CHP İzmir'de yeni başkan Aslanoğlu'ndan il yöneticileri ile ilgili açıklama...

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu mazbatasını almasının ardından ilk iş olarak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Atatürk'ün ışığında yola devam edeceklerini belirten Aslanoğlu, mevcut il yönetimi ile ilgili "Koşuyoruz hep beraber. Bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler/değiştirmeyecekler göreceğiz sahada" dedi. 

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ile CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene CHP İzmir il yöneticileri de katılırken, yeni başkan Aslanoğlu Atatürk'ün ışığında yola devam edeceklerini vurguladı. Aslanoğlu şöyle konuştu:

"Partimizin, ülkemizin kurucusu büyük önder Atatürk'e bağlılıklarımızı bildirmek, onun ışığında devam edeceğimizi haykırmak için buradayız. Çok süremiz yok. Son 100 metreye girdik. Daha önce tüm arkadaşlarımızın sürdürdüğü çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Bugün Menderes’te yarın Kemalpaşa’da olacağız. İnşallah iktidarın ilk il başkanı olmak da bana nasip olur."

YÖNETİM DEĞİŞECEK Mİ?

Mevcut yönetimle ilgili soruları da yanıtlayan Aslanoğlu, "Aynı şey devam edecek. Bu bir bayrak yarışı. Dün çok uzun süredir emek veren Deniz Başkan’dan ben bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber. Bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler/değiştirmeyecekler göreceğiz sahada. Şöyle duralım  gibi bir şey olacak değil. Çalışmalar devam ediyor. Herkes örgüt mücadelesini her koşulda her yerde sürdürecek” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir