MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de ikinci tur mesaisi... ÖNCELİK BELİRLENDİ!
Politika
16 Mayıs 2023 Salı 15:43

CHP İzmir'de ikinci tur mesaisi... ÖNCELİK BELİRLENDİ!

CHP İzmir'de ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışma stratejisi belirlendi. Buna göre, CHP İzmir İl Örgütü belediye başkanları ile birlikte en az oy alınan bölgelerde saha çalışması yürütecek. Sahadaki öncelik ise Cumhur İttifakı'nın "Terör söylemlerinin doğru olmadığı" konusunda yurttaşı ikna etmek...

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, dün belediye başkanları, il ve ilçe örgütleri ile bir araya gelirken, 28 Mayıs'ta yapılacak İkinci Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi çalışma stratejisi belirlendi.

Buna göre, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları ve partililer en az oy alınan bölgelerde saha çalışması yürütecek. Özellikle kırsal bölgelerde Cumhur İttifakı'nın terör söylemleri ile yürüttüğü kampanyaya karşı yurttaşlar ikna edilmeye çalışılacak. 

Dün, CHP İzmir İl Binası'nda bir araya gelerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı kalp işaretini yaparak poz veren belediye başkanları ile partililer, ilk tur sonuçları nedeniyle düşen motivasyonu da artırmayı hedefliyor.  Seçimin il turunda Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.50, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 44.89 oy almıştı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir