MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İlçe Başkanı'nın aracına kurşun yağmuru!
Güncel
3 Eylül 2024 Salı 17:08

CHP İlçe Başkanı'nın aracına kurşun yağmuru!

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın aracına ateş açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Olay dün gece saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın park halindeki aracına kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler olay yerinde 13 boş kovan buldu. Kurşunların 8'inin araca isabet ettiği belirlendi. Yılmaz'ın aracına kurşun yağdıran şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. 

DENİZ YÜCEL: SALDIRIYI KINIYORUM!
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Kemalpaşa İlçe Başkanımız Ahmet Yılmaz'ın park halindeki aracına yapılan silahlı saldırıyı kınıyorum. Saldırganların en kısa zamanda tespit edilerek, yargı makamlarınca cezalandırılmalarını diliyorum'' ifadelerini kullandı. 

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI 

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, park halindeki otomobiline silahlı saldırı düzenlenen CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz basın açıklaması yaptı. Ahmet Yılmaz'a Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ile çok sayıda parti yöneticisi ve partili vatandaşlar destek oldu. Yılmaz yaptığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: 

"Öğrendiğimiz kadarı ile şu an 2 şüpheli gözaltına alınmış durumda. Gerekli soruşturma süreci devam ediyor. İlgi ve alakaları dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ediyorum. Bu menfur saldırı CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’a yönelik değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğine yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Bugün sabah saatlerinden itibaren konuyu duyan haber alan telefonlarımızı adeta kilitleyen, partimize akın eden tüm halkımıza ve Cumhuriyet Halk Partililere gönülden teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir