MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'en İzmir İl Başkanlığı'na ziyaret...
Politika
8 Haziran 2024 Cumartesi 13:39

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'en İzmir İl Başkanlığı'na ziyaret...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iki günlük İzmir ziyareti kapsamında ilk olarak CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP lideri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları tarafından coşkuyla karşılandı. 

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iki günlük İzmir programına CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı.

Özel'i il başkanlığı binası önünde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Ensar Aytetin ve Murat Bakan da ziyarette hazır bulundu. 

ENGELLİ ÖĞRETMEN DERT YANDI

İl başkanlığı önünde Özgür Özel'e derdini anlatan bir atanamayan Işıl Taşlı adlı öğretmen, "4. evre kanser tedavisi görüyorum. Atanamıyorum. Derdimize bir çare olun" dedi. Özel ilgiyle dinlediği edi. Özel de ilgiyle dinlediği öğretmene atanamayan öğretmenler için mücadele edeceklerini söyledi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir