MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Çeşme Adayı Lal Denizli: 'Baba ocağımdan aday gösterildim, gurur duyuyorum'
Politika
30 Ocak 2024 Salı 16:07

CHP Çeşme Adayı Lal Denizli: 'Baba ocağımdan aday gösterildim, gurur duyuyorum'

İzmirli efsane teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, baba ocağı Çeşme'den belediye başkan adayı olarak gösterildiği için çok mutlu olduğunu söyledi. SONKALE'ye konuşan CHP'li Lal Denizli, "Partimiz ince eleyip sık dokudu. Adaylık için bizi layık gördüler. Gurur duyuyorum.. Layık olmak için, Çeşme için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

SONKALEİZMİR-CHP'de merkez yürütme kurulu ve parti meclisi toplantıları sonrası tüm İzmir adayları netleşirken, kentin gözde ilçesi Çeşme'de de Lal Denizli'de karar kılındı. 

İzmirli efsane teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı olan Lal Denizli adaylığı ile ilgili ilk mesajlarını SONKALE aracılığıyla verdi.

Çeşme'de yaşadığını ve ilçenin sorunlarını yakından bildiğine dikkat çeken Lal Denizli, "Baba ocağımdan aday gösterildim. 5 senedir mutlulukla yaşadığım ilçemden aday gösterildim. Partimiz ince eleyip sık dokudu. Gurur duyuyorum.. Partimin her kararı benim için emirdir, apolet gibi taşırım. Adaylık için bizi layık gördüler. Buna layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

Lal Denizli, projeleriyle ilgili yakın zamanda lansman düzenleyeceğini de sözlerine ekledi. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü mezunu olan ve uluslararası ilişkiler üzerine yüksek lisans yapan Lal Denizli, CHP Gençlik Kolları'nda da uzun yıllar görev almıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir