MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bornova'ya sürpriz aday!
Politika
28 Temmuz 2023 Cuma 14:47

CHP Bornova'ya sürpriz aday!

CHP'de delege seçimleri devam ederken, Balkan camiasının tanınan isimlerinden Fikret Vatansever de Bornova İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

SONKALEİZMİR- Kurultay takviminin işlediği Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 3 Temmuz’da başlayan mahalle delege seçimleri hızla ilerliyor. 30 Temmuz'da sona erecek delege seçimleri öncesinde İzmir'in en büyük ilçelerinden Bornova'da adaylar öne çıkmaya başladı. Bornova'da Balkan göçmenleri arasında tanınan isimlerden, ticaretle uğraşan Fikret Vatansever de CHP Bornova İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

SONKALE'ye konuşan Vatansever, örgütün birleştirici gücü olarak aday olmak istediğini belirterek, "Bornova’da delege seçimlerinde çoğu yerde maalesef haksızlıklar yaşandı.Bu gibi haksızlıkları bitirmek ve partimizi birleştirmek istiyorum.Örgütün her kesimine ulaşarak partimizi iktidara getirmek için çalışacağım” dedi.

İKİ DÖNEM DİSİPLİN KURULU SEKRETERLİĞİ YAPTI

Fikret Vatansever, CHP İl Disiplin Kurulu'nda iki dönem görev yaptığını anımsatırken, "Bornova'da tüm mahallelerinde emeğimiz var. İki dönem de İl Disiplin Kurulu sekreterliği yaptım. Ciddi bir tecrübeye sahibim. Örgütün iyi bildiği bir insanım" diye konuştu.

HEDEF İLÇEDE YÜZDE 65

Hedefinin CHP'yi Bornova'da çok daha yukarılara taşımak olduğunu vurgulayan Vatansever, "İlçede şu anki oyumuz yüzde 40... Ben bunu yüzde 65'lere taşımak için görev istiyorum. Onun için adayım. İlçe olarak son seçimde zayıf kaldık maalesef. Zaten sandığa götürülemeyen seçmen sayısı da bunu gösteriyor. Yepyeni bir enerji ve ortak akılla, güçlü bir CHP'yi Bornova'da yeniden inşa etmeliyiz.  Bunun için de elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız" dedi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yunus Taş
 30 Temmuz 2023 Pazar 17:03
Bornovamız için hayırlı olsun. Başarılar diliyorum..
 Mehmet
 29 Temmuz 2023 Cumartesi 22:07
Fikret kardeşime Bornova ilçe başkanlığı yakışır.Yolun açık olsun kardeşim
 Mehmet
 29 Temmuz 2023 Cumartesi 22:07
Fikret kardeşime Bornova ilçe başkanlığı yakışır.Yolun açık olsun kardeşim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir