MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı
Politika
1 Aralık 2023 Cuma 19:40

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'ndan, CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden Ulaş Aydın, çalışma arkadaşlarına veda etti. Aydın'ı makamından çok sayıda personel ve Huzurevi sakini uğurladı.

SONKALEİZMİR- 30 Kasım Perşembe günü, dört yıla yakın süredir yürüttüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı görevinden istifa eden ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığını duyuran Ulaş Aydın, birlikte çalıştığı personelle bir araya gelerek vedalaştı. Çok sayıda kişinin katıldığı vedalaşma sırasında bir konuşma yapan Aydın, dört yıla yakın süren görevi boyunca pandemi, deprem, sel ve orman yangını felaketleri ile karşı karşıya kaldıklarını anımsattı.

Aydın, "Daire Başkanlığım süresince birçok zorlukla mücadele ettik. Bunların yanı sıra sürekli derinleşen ekonomik krizden etkilenen ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızla dayanışma hâlinde olmayı da hiç bırakmadık. Tüm bu sıkıntılı süreçleri, fedakâr tutumunuz ve özverili çalışmalarınız sayesinde aşmayı başardık. Bu süreçte ailenizle geçireceğiniz zamandan ayırarak Türkiye'nin her yanında, ihtiyacı olan herkesin yardımına koştunuz. Aileleriniz de, siz de lütfen hakkınızı helal edin. Hepinize gayretiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Görevi devralacak arkadaşımın, Dairemizi ileri taşıyacağına eminim. Daha güzel günlerde yeniden bir arada olmak dileğiyle hoşça kalın arkadaşlar" diye konuştu.

Konuşmanın ardından mesai arkadaşları ve Huzurevi sakinleri Ulaş Aydın için hazırladıkları armağanları sundular. Aydın, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'ndeki makamından kendi aracıyla ayrıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir