MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir ve Balçova'ya 'İnciraltı' daveti...
Güncel
9 Ekim 2020 Cuma 13:10

Büyükşehir ve Balçova'ya 'İnciraltı' daveti...

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İnciraltı planlaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Balçova Belediyesi'ni görüşmeye çağırdığını açıkladı. Kaya, "İnciraltı, belediyelerimiz, oda-borsa-meslek kuruluşlarımız, STK'lar ve bölgedeki toprak sahiplerinin de içerisinde olduğu bir süreç ile planlanacak. Sonunda İzmirimiz kazanacak" dedi

SONKALEİZMİR-AK Partili Mahmut Atilla Kaya, İnciraltı'nın planlamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Büyükşehir Belediyesi ile Balçova Belediyesi'ni görüşmeye davet ettiğini belirten Kaya'nın sosyal medyadan gerçekleştirdiği açıklamalar şöyle: 
İnciraltı'nın, kente devasa bir yeşil alan kazandırılarak, sağlık ve termal turizm temalı, yüksek kat olmaksızın, İzmir'e değer katacak biçimde planlanması yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Daha önce net bir şekilde belirtmiştik. Aynı Ege Turizm Planı'nda olduğu gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bölgenin sınırları içerisindeki ilçe belediyesi olan Balçova Belediyesi planlama sürecinin içerisinde olacak. Süreç tamamen şeffaf, katılımcı bir anlayışla yürütülecek
Planlamayı gerçekleştirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi'ni, görüş ve önerilerini sunmak üzere, önümüzdeki hafta bakanlıkta yapılacak toplantıya davet etti.
İnciraltı, belediyelerimiz, oda-borsa-meslek kuruluşlarımız, STK'lar ve bölgedeki toprak sahiplerinin de içerisinde olduğu bir süreç ile planlanacak. Herkesin, her kurumun görüş ve önerilerine açık bir şekilde yürütülecek sürecin sonunda İzmir'imiz kazanacak."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir