MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'den flaş korona tedbirleri...
Yerel Yönetimler
17 Kasım 2020 Salı 16:39

Büyükşehir'den flaş korona tedbirleri...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte artan koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek için aldıkları ek tedbirleri duyurdu. Yarından itibaren halka açık kültür, sanat ve spor etkinliklerine ara verdiklerini belirten Başkan Soyer, "Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak" dedi. Soyer, gönüllü karantina çağrısını da yineledi

SONKALEİZMİR-Başkan Soyer, İzmir'de koronavirüs salgınına karşı alınan ek tedbirleri sosyal medya hesabından duyurdu. Soyer açıklamasında şu ifadelere ver verdi: 
"Artan salgının önüne geçmek için ek önlemler alıyoruz. Yarından itibaren halka açık kültür, sanat, spor etkinliklerine ara veriyoruz.
Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak.
İzmir'de özellikle önümüzdeki günlerde tedbirleri daha da sıkılaştırmak mecburiyetindeyiz. İzmirliler'den rica ediyorum. Gönüllü karantinayı herkes kendi ölçeğinde başlatsın"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nurten Yılmaz.
 17 Kasım 2020 Salı 22:38
Sayin baskan ; Kurallariniza uymamak mumkun mü ? Sizden ricam Aşik Veysel cadir kentte evi hasarsiz durumu iyi olan aileleri gördüm.Lutfen bu duruma el atın.Gercekten ihtiyaci olanlar kalsın cadirlarda.Tesekkurler eder ,saygilarimi sunarim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir