MENÜ
İzmir 20°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir Belediyesi afetin yaralarını sarıyor... BİZ VARIZ, YANINIZDAYIZ!
Yerel Yönetimler
5 Kasım 2020 Perşembe 13:24

Büyükşehir Belediyesi afetin yaralarını sarıyor... BİZ VARIZ, YANINIZDAYIZ!

İlk andan itibaren depremin yaralarını sarmak için yoğun çaba sarf eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyük bir yükü omuzladı. Sürecin en önemli ayağında yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın, "Biz buradayız, görevimizin başındayız. Dayanışmaya devam edebilirsiniz. Biz bunu rahatlıkla organize eder, dağıtırız" diyerek yurttaşlara çağrıda bulundu. Aydın'ın açıklaması Başkan Soyer ve Genel Sekreter Gökçe tarafından da paylaşıldı

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın, depremin ilk anlarından itibaren seferberlik ilan ettiklerini belirterek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. "Biz buradayız, görevimizin başındayız" diyen Aydın, Dayanışmaya devam edebilirsiniz. Biz bunu rahatlıkla organize eder, dağıtırız" sözleriyle yurttaşlara çağrıda bulundu. Aydın'ın açıklamalarını Başkan Tunç Soyer, "Elleriniz dert görmesin çocuklar. Başaracağız!" mesajıyla paylaştı. Açıklamalar Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe tarafından da paylaşıldı. 
200 PERSONEL VE GÖNÜLLÜLER
Ulaş Aydın, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak depremin ilk anından beri teyakkuzdayız. Tüm personellerimizle burdayız. Yaklaşık 200 personelle burada çalışıyoruz, bir o kadar da gönüllü arkadaşımız bize destek veriyor. Afet bölgesine en yakın operasyon lokasyonumuz Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan buz sporları tesisimiz. Büyük bir gönül seferberliği ve İzmir dayanışmasıyla buraya akan yardımları kabul ediyor, doğrudan çadır alanlarına ulaştırıyoruz" dedi. 
YURTTAŞLARIN GÖNLÜ FERAH OLSUN
Daire olarak 100'e yakın çadır kurduklarını belirten Aydın şöyle devam etti: "Büyükşehir Belediyemiz 750'den fazla çadır kurdu. Sosyal Hizmetler Dairesi olarak tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. Bebek bezinden, mamasına, pilinden ışıldağına kadar. Aşevi şube müdürlüğümüzden 3 öğün yemek çıkartıyoruz. Gece çorbası çıkartıyoruz. Dairemiz bünyesindeki bütün müdürlükler hem yardımlar hem sosyal hizmetler hem aşevi şube müdürlüğü ve diğer birimlerimiz de buradalar. El birliği ile afetin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Muazzam bir dayanışma var, İzmir dayanışması bizi duygulandırıyor. Başkanımızın dediği gibi İzmir birlik bütünlük içerisinde bu afeti yüklendi. Dayanışmaya el veren tüm yurttaşlara teşekkür ediyoruz. Biz buradayız, görevimizin başındayız. Tüm yurttaşların gönlü ferah olsun. İzmir Büyükşehir Belediyesi tam anlamıyla bölgeyi kontrol altına almıştır. Dayanışmaya devam edebilirsiniz. Biz bunu rahatlıkla organize eder, dağıtırız."
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir