MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa-Göztepe maçından notlar...
Spor
19 Mayıs 2019 Pazar 15:36

Bursa-Göztepe maçından notlar...

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmaya büyük ilgi var

JEROME VE SERDAR 11'DE
Göztepe'de sakatlıkları geçen sağ kanat Serdar Gürler ve golcü Cameron Jerome ilk 11'de görev aldı. Durumu maçtan bir saat öncesine kadar netleşmeyen İngiliz oyuncu Jerome'nin oynamak istemesi üzerine teknik heyetin şans verdiği belirtildi. Sivasspor maçında kırmızı kart gören stoper Reis’in yokluğunda teknik direktör Tamer Tuna Alpaslan’a şans verdi. Göz-Göz’de sakatlıkları süren Yasin Öztekin, Traore, Hakan, Grillo, Ghilas ve Atakan ise Bursa’ya getirilmedi.
BURSA'DA TEK EKSİK
Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, geçen haftaki Antalya maçındaki 11'de tek değişiklik yaptı.  Bakkal, kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Umut Meraş’ın yerine Iasmin Latovlevici’ye ilk on birde şans verdi. Sakho, Antalyaspor karşısında olduğu gibi yedek soyunurken, ileri uçta ise Göztepe'nin Süper Lig'e yükseldiği kadroda yer alan Umut Nayir görevlendirildi. Sakatlığı yeni geçen Tunay Torun da kulübedeydi.
STAT TIKLIM TIKLIM
Göztepeli taraftarlar Bursaspor’a deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. İzmir’den yola çıkan yaklaşık 2 bin 500 Göztepeli futbolsever kendilerine ayrılan yeri doldurdu. 40 bin Bursasporlu taraftar da takımlarına destek verirken, iki takım taraftarı arasında centilmenlik rüzgarı esti. Maçtan önce Bursa’da birlikte gezen Bursasporlu ve Göztepeliler stada da beraber geldi. Göztepeli taraftarların girdiği kapıdaki turnikenin bozulması nedeniyle girişlerin biletsiz gerçekleştirildiği öğrenildi.
OTOBÜS KAZA YAPTI 
Göztepeli taraftarları taşıyan bir otobüsün ise Bursa’ya giderken, Balıkesir’de kaza yaptığı öğrenildi. Hiçbir taraftarın yaralanmadığı öğrenilirken, otobüste maddi hasar meydana geldi. Bursa emniyeti il sınırı girişinde Göztepeli taraftarları taşıyan otobüs, minibüs ve özel araçları durdurup detaylı arama gerçekleştirdi. 

- İki takım oyuncuları sahaya '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun'yazılı pankartla çıktı. Pankartı birlikte tutan iki Göztepeli ve Bursasporlu oyuncuların üzerinde de Atatürk ve ay-yıldızlı bayrağımızın yer aldığı tişörtler vardı.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir