MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bunu da gördük.. İtinayla kızlık zarı dikilir!
Güncel
5 Temmuz 2019 Cuma 17:27

Bunu da gördük.. İtinayla kızlık zarı dikilir!

Sağlık alanındaki sosyal medya reklamları iyice çığrından çıktı. İzmir'de özel bir hastanenin sosyal medyada yayınladığı "kızlık zarı operasyonu" ile ilgili reklam şaşkına çevirdi. Gelinlik görseliyle sunulan reklamda #düğün #gelin #düğünhazırlıkları gibi hashtag'ler kullanılması dikkati çekti. Operasyonun 20-25 dakika sürdüğü ve aynı gün taburcu olunabileceği anlatılan reklamda, işlemlerin ise gizlilik esaslarına göre yapılacağı vurgulandı.

Mustafa AKBAŞ/SONKALE- İzmir'de 5 katlı binası ve 2 ameliyathanesi ile çok sayıda branşta hizmet veren özel bir hastane, dikkat çeken bir sosyal medya reklamıyla gündeme geldi. Geçen 27 Haziran'da Tıp Merkezi'nin sosyal medya hesabından "Himenoplasti (kızlık zarı dikimi) Merak Edilenler" başlığıyla bir görsel paylaşıldı. Görselde, toplumda halen bir tabu olarak görülen kızlık zarının dikimi operasyonuyla ilgili bilgilere yer verildi. Kızlık zarı dikimi operasyonunun detaylarının anlatıldığı reklam görselinde, gelinlik fotoğrafı kullanılıp #düğün #gelin #düğünfotoğrafçısı #düğünhazırlıkları gibi hashtag'ler konulması ise şaşırttı.

HİÇBİR SORUN GÖRMEDİ!
Reklam görselinde, geçici ve kalıcı diye tabir edilen kızlık zarı dikimlerinin başarıyla yapıldığı belirtilirken, operasyonların 20-25 dakika sürdüğü bildirildi. Hastanın aynı gün taburcu edilebildiği aktarılan reklamda, kızlık zarı dikimi işlemlerinin "gizlilik" esasına göre yapıldığı vurgulandı.

Sıra dışı reklam eleştirilere neden olurken SONKALE'ye konuşan hastanenin sahibi, reklamla ilgili herhangi bir sorun görmediklerini ve hiç olumsuz tepki almadıklarını söyledi. "Bir olumsuzluk varsa hukukçu arkadaşlarımız ilgilenir" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erkan doğan
 5 Temmuz 2019 Cuma 18:08
Yok artık sağlık müdürlüğü göreve
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir