MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buğra Gökçe'den İzmir'e flaş uyarı! Ne olur...
Güncel
2 Ağustos 2020 Pazar 20:32

Buğra Gökçe'den İzmir'e flaş uyarı! Ne olur...

Günlerdir dört bir yanında orman yangınlarının sürdüğü İzmir'de yerel yönetimin iki numaralı isminden kritik bir uyarı geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, "Bir izmarit, bir cam kırığı, bir küçük mangal kıvılcımı ormanlarımızı yok edebiliyor! Ne olur dikkatli olalım" çıkışını yaptı.

Sosyal medya hesabından, izinleri kaldırılan ve bayram günü olmasına rağmen kentin dört bir yanında alevlere karşı mücadele veren itfaiye erlerinin fotoğrafını paylaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, "İzmir İtfaiyesi Orman İtfaiyesi ile beraber arefe gününden bu yana alevlere karşı insanüstü bir mücadele veriyor. Bir izmarit, bir cam kırığı, bir küçük mangal kıvılcımı ormanlarımızı yok edebiliyor! Ne olur dikkatli olalım.. Ormanlarımız yanmasın, canlarımıza zarar gelmesin!" ifadelerini kullandı.

Gökçe'nin paylaştığı, yangında kül olmuş vadiye bakarkenki fotoğrafı yürek sızlattı.

İşte o fotoğraf:

7  İLÇE ALEV ALEV

İzmir'de son üç günde, Balçova, Bornova, Torbalı, Urla, Seferihisar, Aliağa ve Menderes ilçelerinde peş peşe orman yangınları çıkmıştı. Bugün de alevler Menderes ve Seferihisar'dan yükselmişti. Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü olmak üzere, çok sayıda ekip, halen yangın bölgelerinde cansiperane bir mücadele yürütüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir