MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bucalılar sordu Başkan Kılıç yanıtladı!
Yerel Yönetimler
27 Temmuz 2023 Perşembe 11:49

Bucalılar sordu Başkan Kılıç yanıtladı!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Bucalı hemşehrileriyle sosyal medyada buluştu.  Kenti Bucalılarla beraber yönetmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Kılıç, “Hemşehrilerimden gelen her talep, öneri ve şikâyeti çok önemsiyoruz" dedi.

Göreve geldiği ilk günden beri çalışmalarını halkla beraber yürüten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medyada da Bucalılarla buluşuyor.  Mahalle turlarının yanı sıra 7’den 70’e herkese ulaşmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Erhan Kılıç,  resmî Instagram sayfasında “Biraz konuşalım, buyursunlar” başlığı altında Bucalılardan gelen soruları yanıtladı. 

Büyük ilgi gören başlık altında Erhan Kılıç,  eski cezaevinin ne olacağından yol ve asfalt taleplerine, ilaçlamadan “Yarının Buca’sı”na dair projelere kadar birçok merak edilen soruyu yanıtladı.

HERKESİ BEKLİYORUM
Gelen talepleri ilgili birimlere bizzat yönlendiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Bu uygulamayı Bucalıların çok sevdiğini düşünüyorum. Oldukça fazla soru alıyoruz. Hepsini tek tek cevaplandırıyorum.  Biz bu yola çıkarken Buca’mızı Bucalılarla beraber yöneteceğimizi her fırsatta dile getirdik. Hemşehrilerimden gelen her talep, öneri ve şikâyeti çok önemsiyoruz. Bizler de sevgili Bucalılar da kentimiz için en iyisini istiyoruz. El birliği ile kentimizi kalkındıracağız, güzelleştireceğiz. Sorusu olan herkesi sosyal medyaya bekliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir