MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca’da depremzede çocuklara moral etkinliği
Yerel Yönetimler
7 Nisan 2023 Cuma 13:13

Buca’da depremzede çocuklara moral etkinliği

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından bölgeyle dayanışmayı sürdüren Buca Belediyesi, kente gelen depremzede çocuklar için moral etkinliği düzenledi. Uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen spor etkinliklerinde birbirinden keyifli dakikalar geçiren çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Buca Belediyesi, kente gelen depremzede vatandaşlara yönelik psikososyal destek projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Yenigün Spor Tesisleri’nde depremzede çocuklar için spor etkinliği düzenledi. Etkinlikte, uzmanlar eşliğinde spor yapan çocuklar daha sonra kendi formalarını tasarladı.

Bir çocuğu gülümsetmenin dünyalara bedel olduğunu söyleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaşanan zorlu süreci dayanışmayla atlatacağımızı ifade etti. Kılıç, “Millet olarak çok zor şeyler yaşadık. Bu zorluğu aşmanın tek yolu toplumsal dayanışma ve birliktelik ruhudur. Buca Belediyesi olarak bir yandan deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan ilçemize gelen vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir