MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde fesih krizi...
Güncel
23 Kasım 2022 Çarşamba 17:05

Buca Kent Konseyi Kadın Meclisi'nde fesih krizi...

Nurten Kaya başkanlığındaki Buca Kent Konseyi Kadın Meclisi, yürütme kurulu toplantısında alınan kararla feshedildi.  Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş'a tepki gösteren Nurten Kaya, "Seçimden bu yana mobbing gördük. Başkan her konuda üzerimizde baskı kurdu. Kendisi aktif olmayan başkan, bizim çalışmalarımızı engellemeye çalıştı. Önümüzü kesmek için yönetimimizi feshettirdi" dedi.

SONKALEİZMİR-Buca Kent Konseyi'nde 16 Eylül 2022'de yapılan seçimle göreve gelen Nurten Kaya başkanlığındaki 10 kişilik Buca Kent Konseyi Kadın Meclisi, dün akşam yapılan yürütme kurulu toplantısında alınan kararla feshedildi.
 
Karar nedeniyle Buca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Kaya başkan Cem Unutmuş'a tepki gösterdi. Unutmuş'un 16 Eylül'deki seçimde farklı bir grubu desteklediğini iddia eden Kaya, Kadın Meclisi üyeleri olarak mobbinge maruz kaldıklarını öne sürdü.

(Nurten Kaya)

"ÖNÜMÜZÜ KESTİLER" 

SONKALE'ye konuşan Nurten Kaya, çalışan ve bir şeyler yapmaya çalışan bir yönetim olarak önlerinin kesildiğini savundu. Nurten Kaya şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz 16 Eylül'deki seçimlerle ilgili divan başkanlığına dilekçe verilmişti. Bizim üyeler üzerinde baskı kurduğumuza ve bu şekilde kazandığımıza dair soyut iddialardı. O dönem başkan Cem Unutmuş göreve başlamamızda hiçbir sakınca olmadığını söylemişti. Şimdi ise o dönemki dilekçeyi öne sürerek yönetimimizi feshettirdi. Son olarak LÖSEV'in mandalina toplama etkinliğine gönüllü olarak katıldık. Etkinliğe katılmak için araç istemiştik. Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Metin Aktaş bize araç tahsis etti. Cem bey, 'Bana sorulmadan araç alınmış' diyerek tepki göstermiş. Dün akşamki toplantıda Metin Aktaş da görevden alındı. 

Seçimden bu yana geçen sürede Kadın Meclisi üyeleri olarak Başkan Cem Unutmuş'tan mobbing gördük. Her konuda üzerimizde baskı kurdu. Kendisi aktif biri değil. Kent Konseyi başkanı gibi değil. Biz kadınlar bir şeyler yapmaya çalışıyorduk. Engel olmaya çalıştı. Önümüzü kesmek istedi. En son da yönetimimizi feshettirdi."

(Cem Unutmuş)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Filiz
 23 Kasım 2022 Çarşamba 23:36
Gerçek den çok anlamsız neyi düşündü de 4 ay sonra karrarını değiştirdi..Burası yap boz yerimi ..Adalet varsa burda olmalı ..Sayın BLd başkanımız Erhan Kılıç da Konuya el atmalı...
 Nurten icin
 23 Kasım 2022 Çarşamba 21:27
Kadinlarda ona bunu unutturmayacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir