MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu takım yenilgi bilmiyor!
Spor
17 Ekim 2019 Perşembe 10:43

Bu takım yenilgi bilmiyor!

Henüz 10 ay önce kurulup 2. Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan Bornova Hitabspor, 1. Amatör Küme’de 4’te 4 yaparak Süper Amatör Küme'ya koşuyor

İzmir’in Amatör Kümeleri’nde yüzlerce takım, binlerce futbolcu kıran kıran mücadele ederken 10 ay önce kurulan Bornova Hitabspor kısa sürede bir şampiyonluk yaşayıp henüz yenilgi yüzü görmedi. Geçen sezon 18 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik alan ve adını İzmir 1. Amatör Küme’ye yazdıran Hitabspor, yeni sezona da bomba gibi girdi. İlk maçında Bornovaspor Futbol’u 3-0, ardından Çamdibi Altınok’u 3-0, Bornova Mevlana Gençlik’i 3-1 ve son olarak Altınırmak’ı 8-1 mağlup eden Hitabspor yenilgisizliğini 22 maça çıkardı.

"ADIM ADIM İLERLEYECEĞİZ"

Kulüp Başkanı Hakan Beşyıldız, hedeflerinin dürüst, Türk sporcusuna yakışan, ahlaklı futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Doğru ve prensipli çalışmayla başarının geleceğine inandığını belirten Hakan Beşyıldız, “2019 yılının Ocak ayında kurulduk. 2. Amatör Küme’de yenilgi almadan şampiyon olduk. Bu sezonda da aynı hedefi benimseyip İzmir 1. Amatör Küme’de 4’de 4 yaptık. Birbirinden değerli, pırlanta gibi oyunculara sahibiz. Doğru ve düzenli çalışıyor, sahada rakibe saygı gösterip futbolun gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz yüksek ve önce Süper Amatör Küme, ardından Bölgesel Ligi ve daha sonra profesyonel liglere adım atmayı kendimize amaç edindik” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir