![Karaburun çifte açılışa hazır...](/haber_resim/Karaburun-cifte-acilisa-hazir--117762.jpg)
Karaburun çifte açılışa hazır...
![Nasreddin Hoca'da dolu dolu yaz](/haber_resim/Nasreddin-Hoca-da-dolu-dolu-yaz-117761.jpg)
Nasreddin Hoca'da dolu dolu yaz
![Seferihisar'da basın özgürlüğü, adalet ve demokrasi söyleşileri...](/haber_resim/Seferihisar-da-basin-ozgurlugu-adalet-ve-demokrasi-soylesileri--117760.jpg)
Seferihisar'da basın özgürlüğü, adalet ve demokrasi söyleşileri...
![Kuşadası'nda tatil sonrası 3 buçuk ton atık toplandı](/haber_resim/Kusadasi-nda-tatil-sonrasi-3-bucuk-ton-atik-toplandi-117753.jpg)
Kuşadası'nda tatil sonrası 3 buçuk ton atık toplandı
![Lozan Kapısı yenileniyor](/haber_resim/Lozan-Kapisi-yenileniyor-117743.jpg)
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova Katı Atık Transfer İstasyonu’nun kurulmasıyla birlikte, Bornova Belediyesi çöp kamyonlarının her seferinde, Harmandalı Katı Atık Depolama Alanı’na gitmesine gerek kalmadı. Kamyonlar topladıkları çöpleri Bornova Katı Atık Transfer İstasyonu’na getirerek yeniden çöp toplamaya çıkabildi. Böylece kamyonu boşaltmak için kat edilen mesafe azalınca hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edildi. Bornova Belediyesi’ne ait araçların sefer sayıları arttı.
Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nde yapılan yeni düzenlemeler daha işlevsel bir ortam yaratılırken, filoya katılan yeni araçlar da hizmetin kalitesinin artmasına katkıda bulundu.
Uyum içinde çalışıyoruz
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın tertemiz bir ilçe olması için çalıştıklarını belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyemizle ve Başkanımız Tunç Soyer’le bu konuda uyum içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi. Önceden çöp kamyonlarının yüklerini Harmandalı’na kadar gidip boşaltıp geri döndüklerini söyleyen Başkan İduğ, “Bu yatırım sayesinde zamandan kazandığımız tasarruf Bornova’nın daha temiz olmasına katkı sağladı” dedi.