MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'dan 200 bin tohum...
Yerel Yönetimler
1 Nisan 2022 Cuma 10:10

Bornova'dan 200 bin tohum...

Bornova  Belediye Başkanı Mustafa İduğ, yerli tohumların yaygınlaştırılması için verdiği tohum dağıtma sözünü tuttu. Daha önce sosyal medyadan yaptığı çağrıya gelecek beğeni sayısı oranında tohum dağıtılacağını açıklayan İduğ, "70 bin fav aldık! Ve biz 200 bin tohum dağıttık! Şimdi ülkemizin dört bir yanında tohumlarımız yeşerecek" dedi.

SONKALEİZMİR-Başkan İduğ, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Can Yücel Tohum Merkezi'nde Mart ayı başında düzenlenen geleneksel tohum takas etkinliği sonrası sosyal medya hesabından çağrı yapmıştı.
 
"Bu tweet ne kadar “fav” alırsa o sayıda Atalık Tohumu 1 ay içinde dağıtacağız. Hem kendi “yerli” tohumumuzu yaygınlaştırıp, ekim alanlarını artıralım hem de bu konuda bir farkındalık yaratalım" paylaşımını yapan İduğ'un tweeti kısa sürede 70 bin beğeni aldı. 



Tohum dağıtım sözünü fazlasıyla yerine getiren Başkan İduğ, "Söz vermiştim! Kaç fav alırsak o kadar yerel ve atalık tohum dağıtacağız demiştim! 70bin fav aldık! Ve biz 200bin tohum dağıttık!Şimdi ülkemizin dört bir yanında tohumlarımız yeşerecek. Biz artık büyük bir ekibiz Yerel tohumlarımıza hep birlikte sahip çıkıp, yaygınlaştıracağız" paylaşımını yaptı. 
 


 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir