MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da toplu açılış ve temel atma töreni...
Yerel Yönetimler
12 Eylül 2024 Perşembe 18:10

Bornova'da toplu açılış ve temel atma töreni...

Bornova Belediyesi'nin Ömer Eşki başkanlığında 5 aylık sürede hayata geçirdiği yatırımların açılış töreni CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile yapıldı. Başkan Eşki, "Türkiye'de değişim devrimi yaşandı. Anadolunun bozkırı sarıdan kırmızıya döndü. Temel motto değişimdi. Bu değişimi topluma hissettirmek için var gücümüzle çalışıyor. Bu memlekete getirmemiz gereken iktidar var" dedi.

SONKALEİZMİR-Bornova Belediyesi’nin 5 ayda hayata geçirdiği kent marketler, motokurye parkı, kent lokantaları, kent akademisi, sağlıklı atıştırmalıklar üretim tesisi ve parklar gibi yatırımlar için Çamdibi Atatürk Parkı’nda toplu açılış töreni düzenlendi. 



CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti üst yönetiminin yanı sıra ilçe belediye başkanları ve milletvekillerinin de katıldığı törende Bornova'da hizmete açılan kent marketler ve belediye lokantalarının açılışı yapıldı. 
7'si açılan, birinin temelinin atıldığı, diğeri ile ilgili çalışmaların sürdürü kent marketlerin her birine Bornova'ha hizmet etmiş, iz bırakmış eski başkanlar ile simge isimlerin adlarının verileceği belirtildi. 

İKTİDAR MESAJI...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki tören için yaptığı konuşmada iktidar vurgusu yaptı. Eşki şunları söyledi:

"Sayın genel başkanımıza çok sevdiği İzmir'e, büyüdüğüm dediği Bornova'ya ve onu çok seven Çamdibililer adına hoşgeldiniz demek istiyorum. Burası sizi çok seviyor. Türkiye'de değişim devrimi yaşandı. Anadolu'nun bozkırı sarıdan kırmızıya döndü. Temel motto değişimdi. Bu değişimi topluma hissettirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Benim ve diğer başkanların yönettiği ilçelerde her yer, tüm yol bozuklukları çözülecek. Her yerdeki spor alanları ihtiyaç duyduğunuz hale gelecek. Vatandaşların yatağa aç girmemesi için sosyal yardımları yapacağız. Hak ettiğiniz hizmet ne ise elimizden geldiğince sunmaya çalışacağız.

BAŞKAN TUGAY'A TEŞEKKÜR

Bu memlekete getirmemiz gereken iktidar var. Genel başkanımızın da dediği gibi o iktidarın yolu başkanların elindeki anahtarda. Biz de Mustafa Kemal'in ilke ve değerlerini bu ülkede hakim güç haline getireceğiz. 9 kent market, 3 kent lokantası hedeflemiştik. 7 kent marketi açtık, birinin temelini attık. Diğerinde ufak bir pürüz kaldı. Kent marketlerimize adını vereceğimiz 9 merhum belediye başkanımızın yakınları burada. Temelini atacağımız tesislerden iki tanesi için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay'a teşekkürlerimi iletiyorum. Selamlarını iletiyorum."
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir