MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da spor hamlesi... KAPALI HAVUZ GELİYOR
Yerel Yönetimler
16 Aralık 2020 Çarşamba 11:45

Bornova'da spor hamlesi... KAPALI HAVUZ GELİYOR

Bornova Belediyesi, sporda iki önemli hizmet için düğmeye bastı. Çamdibi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımı için Ocak ayında ihaleye çıkacak belediye, İzmir ekipleri Altınordu ile Altay'ın maçlarını oynadığı Doğanlar Stadı'nın 11 aylık saha bakımını gerçekleştirecek

SONKALEİZMİR-Spora ve sporcuya verdiği destekle dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, ilçede iki önemli hizmet için harekete geçti. 

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına inşa edilecek yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atan ve her çocuğu havuzla buluşturma sözü veren Başkan İduğ, Çamdibi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun da startını veriyor. 

Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere 2 bin 770 metrekarelik alanda bina ve çelik çatı ile 312 metrekarelik yüzme havuzunu kapsayacak yapım işinin ihalesi 8 Ocak 2021'de gerçekleştirilecek. Havuzun bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

(Çamdibi Yüzme Havuzu görseli)

Bornova Belediyesi, TFF 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen İzmir ekipleri Altınordu ile Altay'ın maçlarını oynadığı Doğanlar Stadı'nın saha bakımı için de hizmet alımı yapacak. Saha bakımı 2021 Şubat'ta başlayıp, 2021 Aralık ayı sonuna kadar sürecek.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir