MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da 28 yıllık gurur...
Yerel Yönetimler
10 Ekim 2019 Perşembe 10:50

Bornova'da 28 yıllık gurur...

Bornova Belediyesi Şehit Tiyatrosu, 28. sanat sezonunu muhteşem bir gala ile açtı. Başkan Mustafa İduğ'un eşi Ufuk İduğ'la birlikte katıldığı galada Onur Erdoğan'ın yönettiği 'Metot' adlı oyun ayakta alkışlandı. Oyun sonrası sahneye çıkan ve tüm ekibi tebrik eden Başkan İduğ, 'Sanatın yanındayız' derken, yönetmen Erdoğan, "Başkanımızın isteğiyle daha fazla oyunu ve sanatımızı daha fazla kişiye ulaştıracağız" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir'de 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2019-2020 sezonunu 'Metot' adlı oyunla açtı. Jordi Galceran'ın yazdığı, Onur Erdoğan'ın yönettiği oyunun, Uğur Mumcu Sanat Merkezi'ndeki galasına Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile eşi Ufuk İduğ ve çok sayıda tiyatrosever katıldı. İbrahim Güngör, Jülide Kara, Murat Niyazi Emre ve Esra Tarhan'ın oynadığı Metot'ta çok uluslu bir şirkete girmeye çalışan 4 aday üzerinde uygulanan Grönholm adlı personel seçme yöntemi mizahi bir şekilde sahnelendi. Salonu tıklım tıklım dolduran izleyiciler 90 dakikalık oyunu ayakta alkışladı.
BAŞKAN İSTEDİ, HEDEF KOYULDU
Yönetmen Onur Erdoğan, "Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak 120 oyunu izleyiciyle buluşturduk. Başkanımız Mustafa İduğ'un da isteğiyle sanatımızı çok daha fazla insanla buluşturmaya çalışacağız. Böyle bir hedef koyduk. Başaracağız" diye konuştu. Erdoğan'ın sahneye davet ettiği Başkan Mustafa İduğ ise fazla sayının yanı sıra nitelikli oyunun önemine dikkat çekerek, "Böyle müthiş bir tablonun oluşmasında emeği olan herkese teşekkür ederim. Her zaman sanatın yanındayız. Sizleri çok seviyorum. Yeni sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu.
Metot oyunu, Uğur Mumcu Kültür Sanat Merkezi, Sevda Şener Sahnesi'nde 11, 12, 16, 18, 19, 23, 25, 26 ve 30 Ekim tarihlerinde saat 20.00'de izlenebilecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir