MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova FK'da gündem transfer...
Spor
14 Haziran 2023 Çarşamba 10:43

Bornova FK'da gündem transfer...

Bölgesel Amatör Lig'i şampiyon tamamlayarak 27 sene sonra Bornova'yı profesyonel liglerde temsil etme hakkı kazanan Viven Bornova FK, transfer çalışmalarını hızlandırdı. İzmir ekibi şampiyon kadrodan 11 ismi takımda tutarken Başkan Hüseyin Ok, gelişime açık genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadroya katacaklarını söyledi.

Viven Bornova FK Başkanı Hüseyin Ok, gelişime yönelik misyona sahip bir ekip kuracaklarını belirtti. Geçen sezondan 22 futbolcunun 11'ini takımda tuttuklarını belirten Ok," Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları için düğmeye bastık. Görüştüğümüz önemli isimler var. Genç ve gelecek vadeden bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Geliştirici misyonumuza uygun teknik direktörle çalışmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu süreçte kulüp vizonuna uygun organizasyon şemasını çizeceklerini belirten Hüseyin Ok," Amacımız sürdürülebilir bir misyonla, kulübün yapısına uygun bir yol çizmek. Her zaman ayakları yere basan ve geleceği planlayan bir yapı oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

11 FUTBOLCU TAKIMDA KALDI

Viven Bornova FK, geçtiğimiz sezondan 11 futbolcuyla yeniden anlaşma sağladı. Yeşil-siyahlı ekipte Sabahattin Destici, Arda Furkan Abbak, Kerem Hayta, Fırat İnal, Mete Şentürk, Berkay Eyolcu, Murat Aslan, Yakal Taylan, Erkan Gövercin, Eren Fansa ve Egemen Baysal takımda kalan isimler oldu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir