MENÜ
İzmir 17°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Biz Bize Tenis Turnuvası sona erdi
Spor
19 Mayıs 2022 Perşembe 13:46

Biz Bize Tenis Turnuvası sona erdi

İzmir’in iş, kültür, sanat, spor, eğlence hayatına değer katan gayrimenkul projesi Mahall Bomonti İzmir ana sponsorluğunda gerçekleşen Mahall Bomonti İzmir Küçük Kulüp Biz Bize Tenis Turnuvası oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ve final kokteyli ile son buldu.

9 – 17 Mayıs tarihleri arasında Küçük Kulüp üyelerinin katımıyla oynanan turnuvanın tek kadınlar kategorisinde Sedef Clarke birincilik, Deniz Tanaydın ikincilik kupasını kaldıran isimler oldu. Tek Erkeklerde ise oldukça çekişmeli geçen Serhat Kaya, Sarp Gürdal final maçının galibi Sarp Gürdal olurken, karışık çiftler kategorisinde Sedef Clarke-Sarp Gürdal ikilisi birinci, Pınar Baykal-Kaya Baykal ikinci olmaya hak kazandı. Çift Erkekler kategorisinde ise Atilla Tanaydın, Phlippe Pariente; Serhat Kaya Osman Gençer’i 7/5 - 2/6 - 11/9 luk skorla yenmeyi başardı. Turnuvanın Centilmen Sporcuları Banu Abacı ve Orkut Oral seçildi.

Dereceye giren tenisçilere kupaları Mahall Bomonti İzmir Genel Müdürü Atilla Sezgini Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, üyeleri Arda Yağcı, Gülgün Hıdır, Ümran Bağcı, Ahmet Aslaner, geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Şeker, Enrico Ricardo Aliberti tarafından takdim edildi.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik: “İzmir’e mal olmuş; sosyal ve kültürel öncü bir dernek, bir tenis kulübü olarak İzmir’e aşığız. İzmir’de yaşamaktan gurur duymamızın en önemli sebebi İzmirlilerin nezaket, misafirperverlik, dostluk, samimiyet gibi insani değerlere önem vermesidir.  Küçük Kulüp ailesini bir araya getiren de bu temel insani değerlerdir. Turnuvaya gideceği için toprak kortta antrenman yapmak isteyen geçlerimize kulüp üyeleri olmasalar bile kortlarımızı açarız. Biliriz ki ben diye bir şey yok biz var ve biz tüm İzmir, belki de tüm Türkiye’dir. Ancak nezaketimize nezaket ile karşılık bekleyeceğimiz de unutulmamalıdır. Biz Bize Tenis turnuvamız 1992 yılından beri oynanıyor. Yeni ve eski üyelerimizin bir araya gelmesi, tanışması ve yeni dostlukların temellerinin atılmasına öncülük eden bir turnuva olduğu için kıymeti bizce çok büyüktür.” Dedi.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Atilla Sezgin; Küçük Kulüp’ün çok eski bir üyesi olarak böyle güzel bir organizasyonu yapmaktan Türkerler Holding olarak mutluluk duyuyoruz. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerinde de Küçük Kulüp’e olan desteğimiz sürecek. Müsabakalara katılan tüm sporcuları kutluyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

Ödül töreni Selim Franco ve grubunun çaldığı hareketli ritimlerle renklendi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir