MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitcoin 65 bin doları aştı!
Ekonomi
27 Eylül 2024 Cuma 11:28

Bitcoin 65 bin doları aştı!

Bitcoin ABD'den gelen istihdam verileri ve Çin teşvik adımlarıyla kritik seviye olan 65 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin olumlu ABD istihdam verileri ve Çin'in ek teşvik önlemleri raporlarıyla yükseldi. Lider kripto varlık, ABD'den gelen olumlu istihdam verileri ve Çin’in ekonomik teşvik vaatleriyle desteklendi ve son 24 saat içinde 65  bin dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Yeni günde Bitcoin 65 bin 500 dolar, lider altcoin Ethereum 2 bin 660 dolar seviyesinde işlem gördü. Kripto para piyasasının toplam değeri 2,25 trilyon dolar olurken Bitcoin'in piyasa değeri 1,30 trilyon dolara, Ethereum'un piyasa değeri 320 milyar dolara ulaştı.

Dün ABD'deki spot Bitcoin ETF'lerine toplamda 365,7 milyon dolar, spot Ether ETF'lerine de 100 bin dolarlık çıkış oldu.

FED VE ABD SEÇİMLERİ YATIRIMCININ ODAĞINDA
Geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimi de kripto varlık piyasasını destekledi. Ayrıca ABD başkan adaylarının kripto hakkındaki olumlu görüşleri de piyasayı destekledi.

ABD başkanlık seçimlerini Donald Trump'ın kazanması halinde kripto varlık piyasalarına ilişkin olumlu ve destekleyici görüşleri nedeniyle piyasa açısından olumlu fiyatlanması bekleniyor. Kamala Harris de aynı şekilde geçtiğimiz günlerde kripto hakkında konuşmuş ve sektöre destek sözü vermişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir