MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'daki fotoğrafları ortaya çıktı
Güncel
23 Mayıs 2021 Pazar 16:06

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'daki fotoğrafları ortaya çıktı

Gazeteci İsmail Saymaz, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın resmi görevle gittiği Venezuela ziyaretinden fotoğrafları paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker bugün yayınladığı 7. videosunda, kokain sevkiyatında Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ı işaret etmişti. 

Peker, şunları söylemişti:

"Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.

Binali Bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkam Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri -kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs.- daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye'ye gelişi gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri Erkam Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon alıyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde. Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında. Erkam Yıldırım, Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkam Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın. 

Bir de diyorlar devleti zora sokmak için anlatıyor. Hayır ben devleti zora sokmak için anlatmıyorum."

SAYMAZ'DAN ÇARPICI FOTOĞRAF

Peker'in iddialarının ardından İsmail Saymaz, çarpıcı bir fotoğraf paylaştı. 

Erkam Yıldırım'ın resmi görevle Venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan Saymaz, ''Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde Aralık 2020’de Türkiye-Venezuela Parlementolar Arası Dostluk Grubu ile bu ülkeyi ziyaret etmiş. Fotoğrafta sağdan üçüncü... Bu fotoğraf, Karakas Büyükelçiliği’nin hesaplarında yayınlandı'' ifadelerini kullandı.

Saymaz kaynak olarak gazetecimsi Cüneyt Özdemir'i gösterdi. 

Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf şöyle: 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir