MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu
Spor
5 Haziran 2024 Çarşamba 20:24

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Beşiktaş Kulübü, merakla beklenen yeni teknik direktörünü açıkladı. Siyah beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst'u göreve getirdi. Beşiktaş'a Türkiye Kupası kazandıran Serdar Topraktepe ile ilgili verilen karar da duyuruldu.

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör arayışını sonlandırdı. Siyah beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

49 yaşındaki teknik adam, 2011 yılında Feyenoord'da yardımcı antrenör olarak başladığı kariyerine, Hollanda ekibinin U21 takımında, 2012 yılında teknik direktörlüğe terfi ederek devam etti.

2015-2019 yılları arasında Feyenoord A takımı teknik direktörlüğü görevini yapan ve başarılı günler geçiren Giovanni van Bronckhorst, Ocak 2020-Aralık 2020 tarihleri arasında Çin ekibi Guangzhou City'yi çalıştırdı. 

Kasım 2021'de, Glasgow Rangers'ın başına geçen ve Kasım 2022'ye kadar İskoç ekibinde görev yapan başarılı teknik adam, o tarihten beri hiçbir takımı çalıştırmadı. 

Feyenoord'un başında olduğu dönemde, 1 Hollanda Eredivisie, 2 Hollanda Kupası ve 2 Hollanda Süper Kupası şampiyonlukları yaşayan Van Bronckhorst, Glasgow Rangers'a da İskoçya Kupası kazandırmayı başardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir