MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Berna Laçin'den İzmir AKM tepkisi
Güncel
15 Ocak 2022 Cumartesi 14:12

Berna Laçin'den İzmir AKM tepkisi

Ünlü oyuncu Berna Laçin, İzmir Konak'taki, Ege Üniversitesi'ne (EÜ) ait Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) emniyet binasına dönüştürülmek istenmesine tepki gösterdi. İzmir'de Karşıyaka Suat Taşer Açıkhava Sahnesi dışında oyun oynayabilecek sahne bulunmadığını vurgulayan Laçin, "Ve İzmirliiiiiii biraz sesin gelsin, koca AKM gitti! Emniyet binası oluyor" çıkışını yaptı.

SONKALEİZMİR- İzmir Konak'taki EÜ'ye ait AKM'nin emniyet binasına dönüştürülmek istenmesine tepkiler dinmiyor. Kent belleği açısından da önem taşıyan binanın emniyet müdürlüğü için tahsis edilmesine karşı çıkan ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İzmir'de Karşıyaka Suat Taşer Açıkhava Sahnesi dışında oyun oynayabilecek sahne bulunmadığını vurgulayan Laçin, hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hem de İzmirliler'e çağrı yaptı.

Laçin, Başkan Soyer'i etiketleyerek, "İzmir AKM ‘nin emniyete verilmesi! Koskoca İzmir’de bizler için Karşıyaka Suat Taşer Açıkhava Sahnesi dışında oynayacak sahne yok artık! İNANILMAZ! Yeni sahneler yapmanızı bekliyoruz, acilen" dedi.

Berna Laçin şöyle devam etti:

"Ve İzmirliiiiiii biraz sesin gelsin, koca AKM gitti! Emniyet binası oluyor. Ve tüm ülkede sahne yapacaklara sesleniyorum , dev salonlar tiyatro için uygun yerler değil. Elbette o da olmalı her şehide 1 tane ama! Ama kongre merkezi gibi tiyatro salonu olmaz. 300-500 kişi olur tiyatro salonu. Aksi halde izleyiciden kopuyor oyunlar. Bu arada AKM, iktidarın yetki alanında Belediye ile ilgisi yok Emniyet’e verilmesinin!"

YORUM YAĞDI

Laçin'in açıklamasının altına çok sayıda İzmirli'den yorumlar geldi. Yurttaşlar, kentin belleğinde önemli bir yer tutan İzmir AKM'nin emniyet binası olmamasını istedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir